Nabeschouwing Leusden Spring Rally 2022

Wat een bijzondere leuke 2e Paasdag was dit !!!  Het was fantastisch dat er 58 enthousiaste equipes zijn gestart. Hopelijk hebben zij allen genoten van de route en was het navigeren een leuke uitdaging. Na de finish en de prijsuitreiking was het nog lang gezellig.

Dit jaar hadden we voor het eerst een TOUR-klasse en een SPORT-klasse. Dat is ons goed bevallen. En we zien nu al een aantal deelnemers uit de TOUR-klasse die de volgend jaar in de SPORT-klasse gaan starten.

UITSLAG

Als je wilt nakijken hoe goed je het hebt gedaan, zie hier de volledige uitslag.

De overall-winnaar isgeworden Team "Porsche 1", met startnummer 8. Zij hebben hun naam eer aan gedaan. Wij zorgen ervoor dat hun namen op de wisselbeker vermeld worden.

OPBRENGST VOOR HET GOEDE DOEL

www.gastvrijleusden.nl

Ook dit jaar was het erg leuk om de rally te organiseren. En met een mooi resultaat, dankzij jullie en onze sponsoren. We houden ruim € 5000,= over om te besteden aan o.a. activiteiten voor en met de kinderen uit Oekraïne, tijdens de lange zomervakantie. Dit doen we samen met Gastvrij Leusden.

CO2 COMPENSATIE

www.degroenebelevenis.nl

Samen met De Groene Belevenis zorgen wij ervoor dat er nieuwe bomen geplant gaan worden, om onze leefomgeving groener en gezonder te maken.

FOTO'S/VIDEO

SAVE THE DATE

Hopelijk zien we jullie op 10 april 2023 weer aan de start!

Leusden Spring Rally wordt mede mogelijk gemaakt dankzij