Nabeschouwing Leusden Spring Rally 2019

De 1e Leusden Spring Rally was een enorm groot succes.

Op 2e Paasdag, om 07.30u samen ontbijten bij Perfect Lunch en voorbereiden op wat komen gaat. Na een korte briefing konden we beginnen. Best even spannend voor iedereen!

Om de minuut vertrokken er, in totaal, 42 mooie auto’s, met alleen maar gezellige en vrolijke mensen. Zij beginnen aan een “onbekende” rit van ongeveer 260 km, van Leusden naar Dalfsen en weer terug.

Er waren ervaren deelnemers maar ook veel onervaren deelnemers. De uitdaging was voor iedereen gelijk. Uiteindelijk duurde het ochtendtraject voor de meesten ongeveer 3,5 uur. En… die luxe mooie lunch bij Mooirivier in Dalfsen werd dan ook zeer gewaardeerd. Op de patio konden we allemaal goed eten en gezellig napraten over het eerste stuk van de rally. Onderweg waren veel letters te scoren en er waren ook 2 bemande controle posten die een felbegeerd én welverdiende stempel op de controle kaart hebben gezet.

Het middagtraject was iets korter en voerde door een heel ander gebied. Ook in dit traject waren er weer 2 bemande controle posten en vele letters die genoteerd moesten worden.

Aangekomen in Leusden stond er een behendigheidsproef klaar. Moest je nog even foutloos tussen de oranje pionnen door slalommen. Dan eindelijk onder de boog door, voor de finish, waar je door een gezellige groep werd onthaald. De muziek en het mooie weer zorgde voor de gezellige sfeer en alle deelnemers konden in de zon genieten van een drankje en een hapje.

Het startveld was uiterst gevarieerd en daarom juist heel leuk. Moderne Porsches en Mini Coopers en ook vele mooie klassiekers zoals een Alfa Romeo Spider, Morgan, Triumph, Volvo en een Cadillac Convertible. Maar ook een 100% elektrische Hyundai.

Iedereen keek uit naar de prijsuitreiking en de uitslag was snel bekend, dankzij Berkhof Car Events. Zij maakten ook de mooie route van deze Leusden Spring Rally 2019.

Onze voorzitter reikte de prachtige wisselbeker uit aan de winnaars Arnold en Kees, met de mooie klassieke Volvo P1800.

Er zijn ook heel veel mooie foto’s gemaakt en zelfs een prachtige film. Deze én de volledige uitslag vind je hier op de website.

De Kiwanis Club Leusden kijkt terug op een zeer geslaagd evenement waarmee bovendien een mooi financieel resultaat is behaald. Uiteraard zijn we de deelnemers en de sponsoren daar zeer dankbaar voor. Dit geld zal uiteraard goed besteed worden aan de kinderen in Leusden en nabije omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, meld je dan hier aan voor onze NIEUWSBRIEF.

Tot snel!

Kom vast in de stemming

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Er zijn ook aardig wat foto's gemaakt. Je kunt ze hier rustig op je gemak bekijken.

Go go go!

Leusden Spring Rally wordt mede mogelijk gemaakt dankzij